HUMER KEELSPRAY is een viskeuze hypertone oplossing 100% van natuurlijke oorsprong met klinisch bewezen doeltreffendheid. Zodra de HUMER KEELSPRAY op de keelholte is aangebracht vormt deze een osmotisch actieve film op het keelslijmvlies en trekt de hypotone vloeistof aan die zich diep in de keel bevindt. Deze sterke vloeistofstroom maakt de verontreinigen op het keeloppervlak los, inclusief bacteriën, vrije virale deeltjes, stof, dode cellen en celresten, en voert deze af. Het product werkt als een mechanisch antisepticum en is een onmiddellijk reinigende oplossing. De film hydrateert en beschermt het keeloppervlak tegen uitdroging, irritatie en aanvallen van buitenaf, waardoor de pijn snel en duurzaam vermindert.
duo

Indicatie

Humer KEELSPRAY is een spray om acute keelpijn (zoals keelontsteking) en keelinfecties te behandelen.

Samenstelling 

Glycerol, water, septicyanidin (extracten van Hedera helix en Ribes nigrum), essentiële olie van Mentha piperita, Thymus satureioides en Rosmarinus officinalis.

Suikervrij.

Gebruiksaanwijzing

Verwijder de dop, plaats de verstuiver bovenaan de spray en druk, voor het eerste gebruik, het pompje 1 tot 2 keer in om de vloeistof aan te zuigen. Schud de flacon lichtjes en richt het opzetstuk naar het bovenste deel van de keel, zoals aangeduid op de afbeelding. Druk met een vinger op de spray om het product op de keel te verstuiven. 4 tot 5 keer drukken zodat het product een fijne laag vormt op het keeloppervlak. Het wordt aanbevolen HUMER KEELSPRAY om de 20 tot 30 minuten te gebruiken gedurende de eerste 2 tot 3 uur van de behandeling, daarna 3 tot 4 keer per dag.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer dan 7 dagen gebruiken.

Voorzorgen bij gebruik

Verwijder de dop, plaats de verstuiver bovenaan de spray en druk, voor het eerste gebruik, het pompje 1 tot 2 keer in om de vloeistof aan te zuigen. Schud de flacon lichtjes en richt het opzetstuk naar het bovenste deel van de keel, zoals aangeduid op de afbeelding. Druk met een vinger op de spray om het product op de keel te verstuiven. 4 tot 5 keer drukken zodat het product een fijne laag vormt op het keeloppervlak.

Het wordt aanbevolen HUMER KEELSPRAY om de 20 tot 30 minuten te gebruiken gedurende de eerste 2 tot 3 uur van de behandeling, daarna 3 tot 4 keer per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer dan 7 dagen gebruiken.