HUMER PHARYNGITIS is een medisch hulmiddel dat Ectoin® bevat, een natuurlijke celbeschermende molecule met ontstekingsremmende en membraanstabiliserende eigenschappen. HUMER FARYNGITIS vormt een beschermend schild op slijmvliezen in de mond en de keel. HUMER FARYNGITIS vermindert de ontsteking van het slijmvlies in de mond en de keel en helpt zo keelpijn, pijn bij het slikken en heesheid te verzachten.
faryngitis

Indicatie

HUMER Faryngitis zuigtabletten zijn aanbevolen voor de behandeling en preventie van symptomen van gewone verkoudheid (acute keelpijn, faryngitis en keelontsteking), droge mond en keel, en heesheid door overmatig stemgebruik.

Samenstelling

Maltitol, Arabische gom, Water, Sorbitol, Ectoin®, Citroenzuur, Wilde bessensmaak, Plantaardige olie en Bijwasagens, Extract van druivenschil, Acesulfaam K, Menthol.

Zonder bewaarmiddelen.

Gebruiksaanwijzing

Voor kinderen ouder dan 6 jaar en volwassen: 1– 2 zuigtabletten langzaam laten smelten in de mond, elke drie uur of zo vaak als nodig.

Voorzorgen bij gebruik

  • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen HUMER FARYNGITIS niet gebruiken (vanwege het gevaar op verstikking).
  • HUMER FARYNGITIS mag niet gebruik worden bij langdurige trauma’s, bijv. na een operatie of bij letsels in de mond.
  • HUMER FARYNGITIS mag niet gebruikt worden in het geval van overgevoeligheid voor Ectoin® of voor ieder ander bestanddeel van de zuigtabletten.
  • Als een allergische reactie optreedt, moet het gebruik van HUMER FARYNGITIS onmiddellijk stop gezet worden. Gebruik de zuigtabletten niet terwijl u neerligt, bvb. bij het slapengaan, om het risico op verstikking te vermijden.
  • Op dit ogenblik zijn er geen gegevens beschikbaar met betrekking tot het gebruik van HUMER FARYNGITIS tijdens de zwangerschap en de borstvoeding:
  • Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of niet zeker bent of u al dan niet zwanger bent, vraag dan het advies van uw zorgverlener of apotheker vóór u dit medisch hulpmiddel gebruikt.